LOGO-Museum-Lalique

Mijn vader wilde graag meer informatie opdoen over het japonisme. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een museum die rondleidingen geeft en hier tijdens een rondleiding meer informatie over geeft. 

De website van Musee Lalique in de Hanzestad Doesburg 

Toen we op het internet op zoek gingen naar japonisme kregen we zeer veel zoekresultaten van veel verschillende musea die hier meer informatie over aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Musee lalique ons het meeste aan. De website van dit museum is namelijk eg voorechtelijk en bevat zeer veel informatie over wat het museum aan te bieden heeft en tentoonstelt. We vonden op het internet vervolgens ook erg veel zeer positieve reviews van voorgaande klanten die erg tevreden zijn over hun bezoek aan dit museum. Daarom besloten mijn vader en ik ook om een bezoek aan dit museum te brengen. 

museum-arrangement

Zeer veel informatie over het japonisme tijdens de rondleiding 

In het museum werden we erg vriendelijk ontvangen en we kregen vervolgens een erg uitgebreide rondleiding. Tijdens de rondleiding kregen we zeer veel informatie over het japonisme en over de vele verschillende kunstwerken die het museum tentoonstelt. Na ons bezoek aan het museum besloten we om te lunchen in de binnenstad van de Hanzestad Doesburg. We hebben allebei een erg leuke en vooral leerzame dag gehad. Daarom raden we dit museum ook aan iedereen aan die mooie kunst wilt bezichtigen.