Nu dien ik de eerste keer een schadevergoeding vlucht geannuleerd in. Vroeger was ik daar niet zo mee bezig en dacht ik dat het wellicht geen nut had om een schadevergoeding te vragen. Maar ik kan ook onwetend blijven en denken dat het niet meer zal gebeuren dat een vlucht geannuleerd word. Nu ben ik oud en wijs genoeg om mij niet meer te laten doen..

De verzekering van de vliegmaatschappij dekt schadeclaims

De vliegmaatschappijen hebben allemaal een verzekering voor indien een vlucht geannuleerd wordt. Deze verzekering kan ook schadevergoedingen uitbetalen via schadeclaims. Ik zou gek moeten zijn om het niet te proberen. Wordt de schadeclaim aanvaard dan word ik een schadevergoeding uitbetaald via hun verzekering. Ik heb niks te verliezen, alleen maar bij te winnen. En wie het niet probeert, blijft dus gek Wie weet heb ik binnenkort al nieuws over de schadevergoeding. De juristen van .

www.airline-refund.com hebben het dossierbeheer overgenomen en houden mij op de hoogte van het verder verloop