Schulden

Heb je schulden opgebouwd en vind je het maar lastig om van deze schulden af te komen? Dan is NCM Bewindvoering voor hulp bij schulden Den Haag de ideale oplossing voor jouw situatie. 

Een kennismakingsgesprek met het bedrijf 

Je zult bij NCM Bewindvoering starten met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt er informatie gegeven op de manier waarop het bedrijf te werk gaat. Het bedrijf verneemt ook graag welke problemen de klant heeft en ervaart op financieel gebied. NCM Bewindvoering zal met de klant altijd meedenken om zo de passende oplossing te vinden die het best bij de situatie past. 

Schuld hulp

Wat kan NCM Bewindvoering betekenen voor de klant 

Bij de hulp bij schulden Den Haag kan NCM Bewindvoering erg veel voor haar klanten betekenen. Bij de start van het bewind zal er door het bedrijf een uitgebreid budgetplan opgesteld worden. Alle instanties die te maken hebben met de schulden van de klant zullen direct op de hoogte worden gebracht. NCM bewindvoering vindt de privacy van de klant erg belangrijk en zullen daarom altijd vertrouwelijk met de persoonlijke informatie omgaan. Je bent bij dit bewind daarom aan het juiste adres als je op zoek bent naar hulp bij het aflossen van jouw schulde