Noten

Cashewnoten kopen hoort er gewoon bij, dit omdat gezonde noten een onderdeel van onze voeding zijn geworden. Zo makkelijk verkrijgbaar als nu is wel is anders geweest, omdat deze heerlijke noten oorspronkelijk uit Brazilië komen. De lekkerste cashewnoten online zijn te vinden bij notenspecialist notenkraam.nl. Laat je verrassen door ‘s werelds meest populaire noot vanwege een delicate smaak met buitengewone gezondheidsvoordelen.

Cashewnoten zijn heerlijk als tussendoortje of als toevoeging aan salades, smoothies, wokgerechten en andere maaltijden. Ieder portie cashewnoten biedt zoveel gezondheidsvoordelen meer, waardoor ze zich onderscheiden van andere noten.

Noten

Wist je dat?

Koper is een sporenmineraal dat we maar in beperkte hoeveelheden binnen krijgen. Normaal krijgen we dit mineraal alleen maar binnen door het eten van dierlijk voedsel zoals, mosselen, krab, oesters en lever. Koper als voedings- mineraal is een belangrijke vereiste voor het goed laten functioneren van je metabolisme, immuunsysteem en het verlaagt het risico op hart- en vaatziekten.

Als vegetarische bron zijn cashewnoten ideaal als aanvulling in de voeding en levert meer van het mineraal dan de meeste andere vleesvervangers. Een kwart kopje cashewnoten eten, zorgt voor 98 procent van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid. Noten zijn niet alleen heerlijk om zo met het handje te eten, ook online zijn er de heerlijkste recepten te vinden om ze in je maaltijd te verwerken. Bekijk het gevarieerde noten aanbod op www.notenkraam.nl.