SmokeSmarter

Je hebt besloten dat je ook een e-sigaret wil hebben? Je bent niet de enige. Sommige mensen gebruiken de e-sigaret omdat ze willen stoppen met roken maar dit in stappen willen doen. Anderen willen juist gewoon kennis maken met roken maar dan op een iets veiligere manier. Weer mensen vinden het gewoon lekker. Bij SmokeSmarter kan elk soort roker goed terecht.

Elektrisch roken

Wat is SmokeSmarter?

SmokeSmarter is een webwinkel. Maar het is niet zomaar een webwinkel. Bij SmokeSmarter kun je alles vinden voor je elektronische sigaret. Je koopt er bijvoorbeeld verschillende soorten e-sigaretten in allerlei vormen. Daarnaast kun je liquid of vloeistof voor in de sigaret hier kopen. Want zonder vloeistof werkt de sigaret niet. Bij SmokeSmarter koop je allerlei soorten liquids, van liquids met nicotine tot liquids met een smaakje of zelfs meerdere smaken. Je kunt er altijd een paar uitproberen om tot de lekkerste voor jouw smaak te komen. Wil je zelf liquid maken? Ook daarvoor koop je alles bij deze webwinkel.

Verder koop je er ook:

  • nieuwe coils
  • filtertjes
  • batterijen en opladers

Kortom: alles dat je nodig hebt kun je bij deze webwinkel kopen. 

Verschillende onderdelen

Waarom een e-sigaret kopen?

Laten we voorop stellen dat elektronische sigaretten niet ineens helemaal gevaar vrij zijn. Iets over je longen roken is nooit goed, dus ook niet bij de e-sigaret. Wel is het een goede stap naar volledig stoppen omdat je in de e-sigaret zelf de hoeveelheid nicotine kunt reguleren. Je kunt dus een vloeistof kiezen met amper of helemaal geen nicotine en op die manier langzaam je verslaving afbouwen.