verkoop assurantiekantoor

Wie een assurantiekantoor heeft waar hij of zij vanaf wil, heeft veel opties. Er zijn allerlei partijen die je hierin kunnen bijstaan en ondersteunen. De verkoop van een assurantiekantoor doe je namelijk niet zomaar. Vaak gaat er een hoop aan vooraf, en kan het ook een flinke nasleep hebben. Daar wil je graag hulp bij.

Van je kantoor af

verkoop assurantiekantoor

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je een assurantiekantoor wil verkopen. Het kan bijvoorbeeld te maken hebben met een switch in je loopbaan. Sommige mensen besluiten halverwege hun leven dat ze graag iets anders willen doen. Andere mensen stoppen uit noodzaak, bijvoorbeeld voor hun gezondheid of omdat er sprake is van een burn-out. In elke situatie – ook als je kerngezond bent – is het een aanrader om hulp in te schakelen. Deskundig advies en een groot netwerk is relevant voor je verkoop.

Ken de kopers

Een derde partij kan je in contact brengen met potentiële kopers. Ook kun je dan andere opties bespreken, zoals opgekocht worden door een groter bedrijf maar wel zelf nog doorgaan binnen het bedrijf. Bekijk altijd goed alle opties want wie weet is er iets dat je mist.