Vorig jaar heb ik een nieuw huis gekocht. Toen moest ik uiteraard mijn verkoop woning in Veldhoven nog realiseren. Dankzij Maasmakelaars.nl is dit ontzettend goed en snel gegaan.

Vakkundige makelaars

Als bij het eerste contactmoment had ik een goed gevoel bij Maasmakelaars. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en ik kon gelijk een afspraak inplannen. Op de afgesproken datum en tijd kwam de makelaar naar mijn woning in Veldhoven toe. Hij bekeek de woning en gaf gelijk aan wat hij ongeveer voor vraagprijs in gedachten had. Ook gaf hij al aan dat dit gewilde woningen waren en dat ik mijn huis dus waarschijnlijk wel snel zou verkopen! Dit bleek ook het geval te zijn. Nadat zij mijn woning in de verkoop genomen hadden, ging het erg snel. Toen mijn woning op internet stond, werd de makelaar gelijk gebeld. Er kwamen, nog diezelfde week, drie mensen kijken. Twee waren dusdanig enthousiast dat zij het graag wilden kopen. Met de kijkers die dit als eerste hadden aangegeven, zijn wij onderhandelingen gaan doen. De makelaar heeft dit heel netjes gedaan. Binnen een mum van tijd was mijn woning voor een goede prijs verkocht. Ik ben erg tevreden over de gang van zaken. Mocht ik ooit nog eens gaan verhuizen, dan zal ik zeker weer contact met Maasmakelaars opnemen.