Heeft u een eigen vergaderzaal of een eigen ruimte waarvoor u tafels en/of zalen kunt verhuren? Dan is het belangrijk gebruik te maken van een goed online systeem wat zorgt voor meer boekingen op korte en op lange termijn. Een betrouwbaar reserveringssysteem vergaderzalen is de software van mice operations. Zo is op hun site te lezen dat veel horeca ondernemers en eigenaren van vergaderzalen meer boekingen en dus ook meer omzet hebben kunnen behalen door gebruik te maken van dit systeem. Het is mogelijk om het systeem nu voor 14 dagen gratis uit te proberen waardoor u zelf de mogelijkheden kunt bekijken en het effect van het systeem.

Wat bied de software ?

De software van mice operations heeft veel verschillende mogelijkheden. Naast het feit dat het dus zorgt voor meer boekingen kunt u ook bijvoorbeeld eenvoudig taken online aanmaken via het reserveringssysteem vergaderzalen. Wilt u bijvoorbeeld dat er contact opgenomen wordt met een specifieke klant voordat hij of zij langskomt. Of moet er bijvoorbeeld nog een factuur verstuurd worden? Bij elke klant en elke boeking is het mogelijk om via het crm systeem notities achter te laten maar dus ook taken. Deze zijn ideaal zodat u er zeker van bent nooit iets te vergeten.

Nog meer functies

Dit reserveringssysteem vergaderzalen heeft veel mogelijkheden en kan dan ook ingericht worden naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld nog een specifieke functie hebben die op dit moment nog niet standaard in de software is verwerkt? Dan kan dat zeker. Het crm systeem is zo opgebouwd dat hij bestaat uit verschillende onderdelen en deze kunnen helemaal naar wens worden samengesteld. De software wordt aangeboden in verschillende pakketten en daarnaast kun je een gratis proef periode van 14 dagen krijgen om te bekijken wat het doet voor jouw zalen. Verder bied de software ook eenvoudig de mogelijkheid om te communiceren met klanten en collega via bijvoorbeeld mails, maar ook kunt u notities achterlaten in het reserveringssysteem vergaderzalen.