Mindfulness in Wassenaar

Dankzij Mindfulness in Wassenaar, heb ik de draad weer op kunnen pakken. Het ging al een tijd bergafwaarts met mij. Op een gegeven moment zag ik het verschil tussen dag en nacht niet meer. Althans ik wilde het verschil niet meer zien. Op een zekere hoogte ging het zo slecht met mij, dat ik niet meer kon werken. Verschillende keren hiervoor naar de huisarts geweest. Meer dan de tip om het wat rustiger aan te doen kreeg ik niet. Daarom ben ik zelf op zoek gegaan naar een ander red middel. Mindfulness in Wassenaar

Mindfulness in Wassenaar heeft mij weer leren leven

Mindfulness in Wassenaar heeft mij weer leren leven met volle aandacht. Voorheen deed ik alles op de automatische piloot. Daar is er na deze therapie een drastische verandering in gekomen. Tegenwoordig sta ik beter in het leven en ervaar alles een stuk beter. Nooit gedacht dat zo een therapie mijn levensstijl kan veranderen. Het heeft mij wel bewuster gemaakt om positiever in het leven te staan. Dankzij deze therapie ben ik echt gaan genieten van de kleinste dingen. Ook mijn omgeving heeft mijn verandering in de gaten en zijn zeer tevreden over mijn nieuwe ik. Tegenwoordig ben ik weer vrolijk en tevreden over mijn leven.