fysiotherapie Hilversum

Naar de fysiotherapie Hilversum gaat vandaag de dag een stuk makkelijker. Iedereen die in Nederland woont is verplicht om een basisverzekering te hebben en hier zit standaard een aantal behandelingen in die vergoed worden. Een verwijskaars via een arts of specialist is dan ook niet meer nodig.

De therapeut kan zelf inschatten welke behandelingen het beste zijn en hoeveel er eventueel nodig mochten zijn. Na een intake gesprek vindt er eerst een uitgebreid onderzoek. Naar aanleiding hiervan kan er een behandelplan worden opgemaakt. In het begin zal de behandeling langzaam worden begonnen om deze verder uit te breiden. Natuurlijk moet er in de gaten gehouden worden dat de klachten niet toe gaan nemen.

Een behandeling via fysiotherapie Hilversum krijgen

Het is nooit prettig om met pijnklachten rond te moeten lopen. Soms kan je hier zelf weinig aan veranderen en daarom is het fijn om naar een therapeut te kunnen gaan die jou hier vanaf kan helpen. Natuurlijk moet er eerst bekeken worden of er geen andere oorzaak kan zijn dan overbelasting van de spieren. Wanneer dit is uitgeloten kan er een behandeling plaats vinden. Er zijn diverse klachten waarvoor je naar een fysio kan gaan. Op de website van MoveWell staan deze klachten vermeld en ook de eventuele behandelingen die hiervoor zijn.