Heb jij een dagje shoppen in de planning staan in Den Bosch? Vergeet dan niet om in de middag een lekkere lunch te nemen! Lunchen in Den Bosch doe je dan ook echt bij 7evendehemel! Hier kun jij zonder zorgen heerlijk genieten van de lekkerste gerechten welke zij bereiden. Ongeacht wat jij graag eet, je zult het geheid terug vinden hier op de kaart. Kortom, neem eens een kijkje op deze website om de kaart alvast in te zien!

Wij hebben oprecht genoten!

Zo zijn wij hier vorige week ook terecht gekomen. Nadat wij in Den Bosch aankwamen hadden wij lichtelijke trek gekregen. Echter zat ik er niet op te wachten om iets vettig te eten. Een lekkere lunch zou perfect zijn voor ons. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een lunchroom in de nabije omgeving. Dit leidde mij al snel naar de website van 7evendehemel. Bij het zien van de menukaart had ikzelf al besloten om daar te willen eten. Mijn man wilde de kaart ook nog even zien, al moet ik zeggen dat ik al onderweg was. Gelukkig waren zij al open en konden wij de kaart krijgen. De gerechten zijn onwijs goed gevuld en zeer aangenaam. Bovendien zijn de prijzen die zij hanteren ook nog eens erg aantrekkelijk!