constructeur vacature

Ben je afgestudeerd aan de HTI-opleiding Beton & Staal en zoek je een carrière? Het is een lastige weg om een keuze maken, hier geef ik een tip voor jou. Bekijk de constructeur vacature en wie weet zie je jezelf in dit vak werken! Hier zijn de drie redenen om te werken als constructeur.

1. Je bent onmisbaar in bouwprojecten

Een constructeur is iemand die constructies berekent en ontwerpt. Volgens het Bouwbesluit moeten alle gebouwen waar de constructeur aan werkt, voldoen aan de veiligheidsoverwegingen.Ook ligt de verantwoordelijkheid aan jou om de sterkte, stabiliteit en de stijfheid in de gaten te houden. Daarom ben je een vitaal deel van  bouwprojecten!

constructeur vacature

2. Rekenen en nog eens rekenen

Als constructeur moet je een goed wiskundig inzicht hebben. Als dit je sterke kant is, dan heb je de kans erg veel plezier hieruit te kunnen halen. Je moet vaak ook technische tekeningen goed kunnen lezen.Ook ga je in een constructieberekening een overzicht maken van alle dragende delen van een constructie. 

3. Communicatie is je sterke kant

Tenslotte zijn communicatie, overtuigingskracht en vasthoudendheid eigenschappen waar je erg goed in bent. Je moet duidelijke gesprekken kunnen verrichten met de klant en niet weren van je mening te geven.