Aster-uitvaartzorg-Logo

Aster uitvaartzorg is een begrafenisondernemer Arnhem, die al veel uitvaarten heeft mogen verzorgen vanuit de persoonlijke wensen van de mensen die een dierbare hebben verloren. Tessa Hendriks is het gezicht van Aster uitvaartzorg. Als uitvaartleider en uitvaartspreker werkt zij nauw samen met een klein team, waardoor zij een grote betrokkenheid kunnen garanderen. Vanaf de eerste dag met een contactpersoon zullen zij de komende tijd met dezelfde contactpersoon te maken hebben die alles in werking zullen stellen om jouw afscheid geheel in jou wensen te geven. Zij luisteren ook goed naar jouw verhalen en vragen die je hebt. Als begrafenisondernemer in arnhem werken ze samen  met begraafplaats in crematorium moscowa envenals natuurbgraafpleid heidepol. De tarieven zijn altijd eerlijk en niet te duur. voor een crematie hoeft het nooit duur te zijn. Via de website van Aster uitvaartzorg kan je alle tarieven zelf even kijken. Zo kan je dan een beeld krijgen van de tarieven.

Het team

Aster uitvaartzorg is een kleine uitvaartonderneming in Arnhem. Het was opgericht in 2014 door Tessa Hendrik. In de jaren door is het team uitgebreid naar meerdere personen. Hun ondersteunen het verzorgen van unieke uitvaarten. begin 2016 kregen ze een certificaat ‘keurmerk persoonlijke uitvaart’. Als je naar hun website gaat en naar het kopje ‘keurmerk’ gaat kan je daar meer informatie vinden over het keurmerk. 

Contact

Aster uitvaartzorg staat nacht en dag klaar voor jouw. Je kan ze bereiken via de telefoonnummer 06 41211199 of 0481 766 530. Na het overlijden of als iemand plotseling is overleden kan je altijd contact met hun opnemen.