Voetbal is wereldwijd een zeer bekende en populaire sport. Wanneer bijvoorbeeld het wereldkampioenschap of Europeeskampioenschap is zit bijna heel Nederland voor de televisie voetbal te kijken. Daarnaast is het onder amateurs ook een populaire sport om uit te oefenen. Eerder werd voetbal vooral gezien als een mannensport, tegenwoordig wordt ook het vrouwenvoetbal steeds populairder. Er zijn in bijna elke plaats wel meerdere voetbalclubs aanwezig. Om voetbalclub te kiezen die het beste bij jou past doen mensen van tevoren vaak online eerst onderzoek naar de verschillende clubs. Daarom is het voor de voetbalclubs belangrijk om zicht online goed te profileren, bijvoorbeeld op Facebook.

Wat is de toegevoegde waarde van Facebook voor voetbalclubs?

Facebook is een is een social media platform waar bijna iedereen wel bekend mee is. Jong en oud maken er gebruik van. Het is een platform at gemakkelijk is om te gebruiken. Facebook kan gebruik worden om foto’s, filmpjes of teksten te plaatsen. Hier kunnen mensen vervolgens weer gemakkelijk op reageren, deze liken of delen. Wanneer veel mensen dit doen zal het bericht zo veel mogelijk mensen bereiken. Hier kan bijvoorbeeld geplaatst worden over de wedstrijden of team uitjes zodat de mensen een indruk kunnen krijgen van de sfeer bij de voetbalclub.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnenkomende vragen van mensen die de voetbalclub zijn tegengekomen op facebook. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over de trainingen, wedstrijden of teams. De chatspecialisten zullen de binnenkomende vragen binnen 30 seconden oppakken en de klanten zo goed mogelijk verder helpen. Wanneer de chatspecialisten niet over de kennis beschikken voor het beantwoorden van een specifieke vraag zullen de chatspecialisten de vraag doorzetten naar de voetbalclub zodat de klanten altijd geholpen zullen worden. Chatkracht staat 7 dagen per week 72 uur voor u klaar om de vragen van klanten te beantwoorden. Ben u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via de live chat.