villa kopen ibiza

Ibiza is voor mij het perfecte vakantieland. Ik kan hier heerlijk tot rust komen, maar als ik een avondje wil gaan stappen dan is dat ook goed mogelijk. Elk jaar ga ik diverse keren naar dit geweldige eiland. Vroeger was dit lastiger, omdat de tickets toen duur waren, maar tegenwoordig kan je vliegtickets boeken tegen lage tarieven. Omdat de tickets zo goedkoop zijn, wilde ik steeds vaker naar Ibiza, maar steeds een appartement huren kost veel geld.

villa kopen ibiza

Villa kopen Ibiza met behulp van makelaar
Ik ben op zoek gegaan naar een eigen huis. Ik wilde een villa zodat ik ruimte genoeg had om met al mijn vrienden en / of familie in een huis te zitten. Ik vind dat altijd erg gezellig. Uiteraard ben ik toen zelf gaan zoeken, maar het vinden van de perfecte villa was toch wel lastig. Daarom heb ik Ibiza estates ingeschakeld. Na een persoonlijk gesprek zijn zij op zoek gegaan naar een villa die aan mijn eisen voldeed. Zij hadden al snel drie villa’s op het oog voor mij. Dus ik heb tickets geboekt en ben gaan kijken.

Villa kopen Ibiza, ons droomhuis gevonden
Het eerste huis voldeed nog niet helemaal aan mijn eisen, maar zodra ik bij het tweede huis binnenstapte, wist ik het gelijk: dit was mijn droomhuis. Voor de vorm zijn we nog bij het derde huis gaan kijken, dit was ook echt prachtig, maar het tweede huis had mijn hart gestolen! Ik heb mijn huis gevonden!!!