toughtechnics

Ben je op zoek naar metaalbewerking in de omgeving van Nijmegen? Dan ben je bij Tough Technics aan het juiste adres voor hoogwaardige kwaliteit. Dit bedrijf is namelijk al jaren het meest vertrouwde adres voor metaalbewerking in de omgeving van Nijmegen. 

Een zeer uitgebreid dienstverlening 

Tough technics biedt maat en precisie werk aan in de breedste zin van het woord. Zij beiden namelijk precisie en maatwerk aan in staal, RVS en aluminium. Bij Tough Technics is elke klantvraag uniek en de perfecte oplossing daarom ook. de expertise van de ervaren medewerker wordt daarom ook ingezet om voor elke unieke klantvraag de perfecte oplossing te vinden. Het bedrijf kan daarom ook kwaliteit leveren van tekening tot eindproduct en zelfs voor de nazorg ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres.Er is tevens een goede samenwerking met Tim Gerritsen van Gerritsen las en metaaltechniek en de ondersteuning van een zeer omvangrijk netwerk van ZZP’ ers. Door deze samenwerking en ondersteuning van het omvangrijke netwerk is er super veel mogelijk. 

Een opmaat gemaakte offerte 

Elke klantvraag is uniek en iedere prijsopgave daarom ook. Voordat er van start gegaan wordt zal er daarom een kennismakingsgesprek plaatsvinden om jouw persoonlijke wensen voor het project in kaart te brengen  en om zo een prijsopgave op maat op te kunnen stellen. Indien je akkoord gaat met de prijsopgave zullen de specialisten aan het werk gaan op de flex locatie. Er wordt gebruik gemaakt van een flex locatie om de kosten van de dienstverlening die zij aanbieden laag te houden om zoo voordelige tarieven te kunnen hanteren.