Dranghek spandoek, De zomer is in zicht dus het festivalseizoen gaat van start. Om mensen tijdens een festival op afstand te houden of te begeleiden in lijnen worden dranghekken gebruikt. Door de dranghekken mooier te werken worden dranghek spandoeken ingezet. Een spandoek maken voor een dranghek zorgt voor zeer goede promotie van een bedrijf. De desbetreffende spandoeken zijn gemakkelijk te bestellen via de Signin shop.

Eenvoudig Spandoeken op dranghekken

Dranghekken hebben het tijds festivals en andere evenementen zwaar te verduren. Men leunt en bots vaak op en tegen dranghekken. Door te voorkomen dat het spandoek van het dranghek valt bevat het spandoek speciale ringen waardoor de spandoeken stevig vast zitten. Ook wordt het door de speciale ringen gemakkelijker om de spandoeken aan te brengen.

Voor de spandoeken zijn vele mogelijkheden, zo kan je de spandoeken enkelzijdig of dubbelzijdig laten bedrukken. Banner 510 is het materiaal wat Signin gebruikt voor de productie. Spandoeken van dit materiaal hebben ook een B1 certificaat. Dit houdt in dat de spandoeken brandveilig zijn, dit maakt het gebruik in het openbaar gunstig.

Wanneer u overgaat tot aankoop kunt u uw ontwerp uploaden waarop onze medewerkers direct aan de slag gaan om zo snel mogelijk te leveren.

Wilt u meer informatie kunt u hier klikken.