Als u rouwboeketten wilt bestellen, kunt u dat gewoon online doen. U hoeft dus niet de deur uit te gaan. Iets dat in een moeilijke periode van verlies al erg lastig is. Afscheid met Bloemen biedt u een unieke uitkomst. Via onze website kunt u online rouwboeketten aanschaffen bij de dichtstbijzijnde meewerkende bloemist. Onze organisatie is een samenwerkingsverband van gerenommeerde, ervaren bloemisten met een passie voor hun vak. Ze stellen de mooiste bloemstukken- en boeketten samen.

Keuze uit diverse samenstellingen

Wanneer u rouwboeketten wilt bestellen bij Afscheid met Bloemen heeft u de keuze uit diverse samenstellingen. Op onze overzichtspagina treft u foto’s met een beschrijving van de boeketten. Zo heeft u de keuze uit een klassiek boeket met witte bloemen of orchideeën. Of een luxe boeket van een meter met verschillende snij-orchideeën. Ook is er het boeket Stoer met als basis een mooie stronk van seringen hout.

Rouwboeketten met verse, bijzondere bloemen

Onze rouwboeketten bestaan uit verse, bijzondere bloemen van het seizoen. Ze worden samengesteld volgens uw wensen of die van uw overleden dierbare. Als u online een of meerdere rouwboeketten bestelt, sturen wij uw order naar de dichtstbijzijnde bloemist. Deze stelt de uitvaartboeketten samen en zorgt ervoor dat ze worden afgeleverd bij het uitvaartcentrum of het privéadres.