Faalangst

Toen ik rijles in Ede wilde nemen, heb ik mij vooraf goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Er zijn namelijk verschillende rijscholen en ik was op zoek naar een rijschool die bij me past. Ik heb namelijk last van faalangst dus het idee om tijdens de rit continu beoordeeld te worden vond ik heel erg naar.

Rijles in Ede

Rijles in Ede bij Verkeersschool Wesseldijk

Via via kwam ik terecht bij Verkeersschool Wesseldijk. Dit is een grote regionale rijschool. Niet alleen voor het behalen van je autorijbewijs maar ook voor motor, scooter, camper en zelfs voor beroepsrijopleidingen voor vrachtwagen en bus kun je hier terecht. Bovendien zijn zij gespecialiseerd in faalangst. De instructeurs kunnen hier heel goed mee om gaan en kunnen je echt op je gemak stellen. Klinkt mooi maar aan alleen woorden heb je ook niks dus ik heb toen eerst een proefles geboekt. Deze les duurt 90 minuten en je kunt dan kennis maken met je instructeur. Je krijgt dan een goed beeld hoe de rijles in Ede in zijn werk gaat.

Verkeersschool Wesseldijk

Proefles

Aan de andere kant heeft de instructeur ook de mogelijkheid om een idee te krijgen van jouw vaardigheden. Dit is natuurlijk een spannende gedachte maar je kunt maar beter weten waar je aan toe bent. En de instructeur kan ook wel door jouw zenuwen heen kijken. Ik vond die eerste les erg spannend. Maar ik had wel een goede klik met de instructeur. Bovendien had ik vooraf al aangegeven dat ik last heb van faalangst waardoor ik ook een instructeur kreeg die hier in gespecialiseerd was. Al met al heb ik een goed gevoel over mijn rijles in Ede. Ik heb inmiddels al een tijdje mijn rijbewijs maar ben nog steeds blij met de keuze voor een goede rijschool. Heb je ook faalangst en ga je beginnen met lessen? Neem dan contact op met Verkeersschool Wesseldijk.