restaurant in Nijmegen

Wij hebben een restaurant in Nijmegen gevonden al een hele tijd geleden. Dit is nu absoluut mijn favoriet! Er zijn veel keukens waar ik gek op ben. Zo hou ik erg van Italiaans eten, maar ook van Mexicaans. Je kunt mij eigenlijk overal wel blij mee maken. Maar je vraagt je misschien af wat een restaurant dan mijn favoriet zou kunnen maken. Bij Le Steak kun je heerlijk eten voor een zeer schappelijke prijs. Naast dat het eten hartstikke goed is, kun je er ook gewoon fijn zitten. Wanneer je je maaltijd op hebt is het er ook prettig om lekker te naborrelen. Daar houd ik ook wel van!

 

restaurant in Nijmegen Ik kies altijd voor dit restaurant in Nijmegen

Mijn vriend en ik gaan graag uit eten. De ene keer mag hij kiezen waar wij naar toe gaan, de andere keer ik. De laatste tijd kies ik eigenlijk altijd voor dit restaurant in Nijmegen. In de zomer kun je er ook mooi buiten zitten. Het terras is goed verzorgd en de omgeving is mooi om naar te kijken. Het personeel is er vriendelijk en dat zorgt er voor dat wij graag terug komen. Hebben jullie al eens gegeten bij Le Steak?