schoonmaakbedrijf arnhem

schoonmaakbedrijf arnhemMijn baas heeft mij vorige week gevraagd om op zoek te gaan naar een schoonmaakbedrijf in Arnhem. Wij hadden voorheen namelijk een medewerkster in dienst die dit altijd deed, maar zij wilde hiermee stoppen. Zij is namelijk zwanger en daardoor is het beter als zij geen lichamelijk werk meer gaat doen. Ook houdt zij hierdoor meer tijd over dingen te doen die meer aan haar functie gerelateerd zijn. Mijn leidinggevende heeft mij wel verschillende eisen meegegeven, want hij wilde wel dat ik iets zou vinden waar hij niet teveel kwijt aan zou zijn. Om die reden heb ik een budget gekregen waaraan ik mij moest houden. Daarnaast wilde hij graag dat het mogelijk was om iemand meerdere keren per week te laten komen. Hygiëne is iets wat bij hem namelijk hoog in het vaandel staat en dat word hier erg gewaardeerd.

Het is weer fris

Uiteindelijk ben ik bij een schoonmaakbedrijf in Arnhem uitgekomen waarover ik veel goede verhalen las. Dat gaf mij meteen veel vertrouwen in hun diensten en daarom heb ik contact opgenomen. Zij hadden gelukkig nog een plekje voor ons vrij en sinds die dag komen zij wekelijks bij ons alles reinigen. Ik ben heel tevreden over hen en kan hen daarom aan iedereen aanraden!