Al een aantal jaren ben ik druk bezig met het kweken van onze eigen groenten en fruit. Iets waar ik onwijs van genieten kan aangezien we al een geruime tijd geen groenten meer in de winkel hebben gekocht. Dit plukken we gewoon uit onze eigen tuin! Nu dat ik begon te merken dat de reflectie folie drastisch aan vervanging toe is ben ik gaan zoeken op het internet.

tuin

Ik had al wel eens vaker bij Grow expert besteld en ging er vanuit dat hier de folie ook te bestellen is. Bij het bekijken van deze website viel het mij op dat er nieuwe dingen in het assortiment erbij gezet zijn. Iets wat ik nog niet had gezien waardoor ik dit intensief heb bekeken. Ook diverse soorten folie hadden ze hier in het assortiment waardoor het voor mij een geschikte keuze is geweest om hier weer naartoe te gaan. Ik heb er dan ook voor gekozen om gelijk te bestellen zodat ik niet nog langer zorgen hoef te maken om onze groenten en fruit. Overigens werd de bestelling met nog geen dag later bij ons thuis bezorgd zodat ik gelijk de folie kon plakken.