Heeft u boot en bent u nog op zoek naar een goede jachthaven? Jachthaven Vlaardingen is een zeer betrouwbare jachthaven!

Ik had mijn boot gestald bij een jachthaven bij mijn in de buurt. Ik heb altijd veel vertrouwen gehad in deze jachthaven en ben ook altijd zeer tevreden geweest. Ze hadden in mijn jachthaven altijd een hele goede service voor iedereen die er kwam, de jachthavens hadden altijd een centraal punt waar je water kon pakken. Ook was er een kleine kiosk waar je waar je eten en drinken kon kopen. Ook was er 24 uurs bewaking op de jachthaven. Toen kwam er een nieuwe eigenaar die het belangrijker vond om zo min mogelijk geld uit te geven en hij buitte dus alles uit. Ik betaalde daar genoeg dus ik vond dat er ook wel een beetje service mocht zijn. Toen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe jachthaven om mijn boot te stallen. Toen kwam ik uit bij jachthaven Vlaardingen, ik had meteen een goed gevoel over de jachthaven. Ook de eigenaar was uitermate correct en de omgeving was perfect geregeld. Op dit moment is mijn boot gestalt bij jachthaven Vlaardingen en ben ik  zeer tevreden over jachthaven Vlaardingen!