Hielspoor

Hielspoor, hier had ik eerder nog nooit van gehoord maar sinds kort ben ik er achter dat ik dit heb. Zoals de meeste mensen, ben ook ik de klachten die ik had volledig voorbijgelopen. De reden hiervan is, omdat de klachten telkens verdwenen zodra ik een poosje ging wandelen. Met name als ik ’s morgen uit bed stapte, waren beide voeten stijf en voelde zeer pijnlijk aan. Nadat ik even wat liep, werd de stijfheid en pijn minder. Daarom dacht ik dat mijn klachten vanzelf over zouden gaan. Tot het op een dag zo erg werd dat ik ben gaan uitzoeken waar ik last van heb.

Hielspoor

De oorzaak en de oplossing vond ik hier

Ik ben het internet eens gaan raadplegen en al snel kwam ik op een website uit waarbij ik veel informatie aantrof over hielspoor. Alle klachten die ik heb, die vond ik terug op deze website. Nu weet ik wat ik heb en ook wat ik er aan kan doen. Met de juiste zolen in mijn schoenen kan ik mijn probleem nu oplossen. Het nu een wereld van verschil en omdat ik zo tevreden ben, ben ik op het idee gekomen om mijn tevredenheid te delen met de lezer van dit blog.