houten fietsenberging

Een houten fietsenberging in onze tuin, moet voorkomen dat dieven geen kans meer hebben. Helaas hebben wij nu al twee keer meegemaakt dat er een fiets uit de tuin was gestolen. Wij wonen in een rijtjeshuis met een losse schuur achter in de tuin. Deze schuur staat al bomvol met stoelen en andere spullen. De fietsen hebben hier nooit in gepast. Daarom hadden wij toen een rek gekocht waar je deze in kon zetten. Dit voorkwam dat je niet struikelde over deze tweewielers, maar netjes op een rij werden weg gezet. houten fietsenberging

Een zeer mooie houten fietsenberging gekocht

Het was vroeg in de morgen en iedereen was druk om zich klaar te maken voor school of werk. Toen ik beneden de gordijnen open maakte zag ik dat het hek open stond. Raar, want deze doen wij altijd op slot als wij gaan slapen. Nader onderzoek bleek, dat deze was losgebroken. Dieven hebben de kans gezien om in onze tuin te komen en hadden drie van de vier fietsen meegenomen.

De maat was nu goed vol en meteen hebben wij een mooie houten fietsenberging bij ProVelo uitgezocht. Wij hebben nog even getwijfeld voor een containerberging, maar dat vonden wij niet mooi in de tuin staan.