Je doet er natuurlijk alles aan om de veiligheid in je bedrijfspand of onderneming hoog te houden. Maar zie je iets over het hoofd? Is er iets waar je nog geen rekening mee hebt gehouden? En als je wel alles goed voor ogen hebt, weet je dan wel zeker of iedereen zich hieraan houdt? Dit zijn allemaal zaken die bij de veiligheidscultuurmeting naar voren komen. Deze meting wordt gebruikt om te kijken hoe het echt gesteld is met de veiligheid in jouw onderneming en of alles ook gaat zoals er in de boeken staat aangegeven. De veiligheidscultuurmeting vanuit G4S Safety Solutions is de ideale manier om ervoor te zorgen dat de veiligheid ook echt behouden wordt zoals je van je team en gasten zou willen verwachten.

De professionele veiligheidscultuurmeting om echt antwoord te krijgen

Vanuit G4S Safety Solutions kun je een zeer professionele veiligheidscultuurmeting laten doen. Bij deze meting wordt er gekeken naar welke afspraken er gemaakt zijn op het gebied van veiligheid, welke punten nog meer bekeken moeten worden om de veiligheid te verhogen en naar de protocollen naar hoe deze opgevolgd worden door je personeel, je bezoekers en leveranciers. Bij deze veiligheidscultuurmeting wordt er ook gekeken naar wat er gedaan kan worden om eventuele minpunten in de veiligheidscultuur te kunnen verbeteren, zodat je ook daadwerkelijk een veilige omgeving kunt creëren voor iedereen die aanwezig is in jouw panden.

De verbeterpunten die er opgesteld moeten worden vanuit de veiligheidscultuurmeting kunnen direct ingezet worden in jouw organisatie, waardoor je direct ermee aan de slag kunt. Deze punten zijn duidelijk en direct, waardoor je altijd weet wat er gedaan moet worden en hoe dit snel en effectief kan. Dankzij de veiligheidscultuurmeting die vanuit G4S Safety Solutions wordt gegeven kun je er altijd voor zorgen dat iedereen met een gerust hart bij jou aanwezig kan zijn.